החלפת גלולה ממליאן למינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/01/2018 | 13:31 | מאת: 1510

שלום דר. בהמשך לשאלת מעבר מסוג גלולה מליאן למינס: אני קבלתי הנחייה להתחיל לקחת את המינס מייד עם סיום המליאן . האם זה אומר שלא אקבל מחזור באותו חודש או שלמעשה עליי לסיים חפיסת מליאן, להמתין לקבלת המחזור ואז באותו יום שמתחיל לי הדימום ליטול גלולה ראשונה של המינס. עוד שאלה. לא עשו לי בדיקת קרשיות לפני המינס האם זה הכרחי?

שלום לדעתי יש להתחיל במינס ביום הראשון של המחזור אין הצדקה לבצע ברור ליתר קרישיות לפני התחלת גלולות בנשים בריאות ללא ספור עבר מתאים

מנהל פורום רפואת נשים