סופלה שוקולד בהריון...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/12/2017 | 00:28 | מאת: סיון

שלום אני שבוע 18 וראיתי בכמה אתרים שרשום שאסור סופלה שוקולד אבל במסעדה אתמול המלצר הבין שאני בהריון והוא אמר כל הקינוחים עם ביצים מפוסטרות ואין בעיה אין ביצים חיות בכלום. אז אפשר או לא? יכול להיות דבר כזה סופלה מפוסטר? כי הבנתי שסופלה עושים מביצים ובפנים היה נוזל. יש לציין שבתפריט לא רשום סופלה אבל זה נראה אותו הדבר ונוזלי בפנים. יש סיבה לדאגה?

שלום מומלץ לא לאכול ביצים לא מבושלות כלל אם הסופלה אפוי היטב אין בעיה

30/12/2017 | 11:25 | מאת: סיון

זה ברור לי אבל חייב להיות בתוך סופלה שוקולד ביצים חיות ולא סתם שוקולד נוזלי? כי נאמר לי שהקינוח מפוסטר ולא מכיל ביצים חיות

30/12/2017 | 11:26 | מאת: סיון

הוא אפוי מבחוץ לגמרי אבל מבפנים היה שוקולד נוזלי

שלום אם אין ביצים חיות - מותר אין קשר לשוקולד

מנהל פורום רפואת נשים