התקן מירנה ודימומים ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/12/2017 | 12:48 | מאת: בת 30

שלום ד"ר לפני כשנתיים וקצת הותקן לי התקן מירנה לאחרונה (כ4 חודשים) אני סובלת מדימומים ומהפרשות מלוות בדם כמעט ללא הפסקה.בהתחלה גילו לי ציסטה שנעלמה אחרי חודש. עשיתי לפני כחודש אולטרסאונד רחם והכל היה תקין.אני מבינה שחלק מהסימפטומים של ההתקן הוא דימומים אך האם בצורה כה ממושכת?מה ממולץ לעשות?בנוסף (אולי לא קשור ככ) אני שומרת נידה וזה ממש מקשה.האם הדימומים בדכ יגיע מהרחם או מצוואר הרחם במצב הנ"ל? תודה מראש

שלום אכן זו תופעת לוואי של ההתקן הדמום מגיע מהרחם את צריכה להחליט אם להוציא אותו

24/12/2017 | 14:28 | מאת: בת 30

תודה על המענה. האם בכל זאת יש איזשהי בדיקה שעליי לבצע מעבר להוצאתו?אולי משהו שיכול לגרום לדימום? האם יש התקן לא הורמונלי שיכול להחליף את המירנה?

מנהל פורום רפואת נשים