וירוס הפפילומה וטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/12/2017 | 11:04 | מאת: מימי

שלום ד״ר, נדבקתי בווירוס הפפילומה ועברתי טיפול בלייזר כנגד היבלות שהופיעו. בנוסף קיבלתי חיסון אחד מתוך שלושה לסרטן צוואר הרחם- גרדסיל. 1.האם כעת אני חסינה מפני הידבקות נוספת? 2.האם ניתן לקיים יחסים עם מישהו שנגוע בווירוס ואין לו תסמינים? 3.מתי ניתן להסיר שיער מהאיזור בו בוצע טיפול הלייזר? תודה!!!

שלום רק אחרי שני חיסונים את מוגנת את יכולה לקיים יחסים. הזכויות להדבקה קטן. ובכל מקרה אל תשכחי שהחיסון מגן בפני 4 זנים בלבד ויש יותר ממאה זנים לאחר שהפצעים נרפאים את יכולה לעבור לייזר

מנהל פורום רפואת נשים