פטרייה נרתיקית ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2017 | 23:25 | מאת: מודאגת

היי אני ממש מודאגת לפני 16 ימים קיימתי יחסי מין לא מוגנים והוא לא גמר בפנים...בכל זאת נלחצתי ונטלתי לאחר 50 שעות כמעט פוסטינור. המחזור שלי לא סדיר במיוחד הפסקתי לפני 5 חודשים גלולות והוא היה מופיע כל 5 שבועות לערך. ביום חמישי האחרון הרגשתי אי נוחות ואגינלית והבנתי שזו פטריה לקחתי טיפול של נרות, שלושה ימים, ומשחה של אגיסטן. לפי החישוב שלי הייתי אמורה לקבל מחזןר ביום ראשון ה26/11 ועדיין לא קיבלתי. יש סיבה לדאגה???? האם פטריה אכן מעכבת את הופעת המחזור??? אשמח לתשובה!!

שלום על מנת לדעת אם זה הריון יש לבצע בדיקת הריון פטריה לא מעכבת מחזור

30/11/2017 | 11:05 | מאת: מודאגת

תודה רבה על ההתייחסות כמובן שאעשה בדיקה!

מנהל פורום רפואת נשים