הרופאה גילתה אצלי קונדילומה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2017 | 21:22 | מאת: Eti

לפני מספר ימים הלכתי לבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים שלי וגיליתי שיש לי קונדילומה. יש אצלי באזור החיצוני של איבר המין 4 נגעים קטנים מאוד. 1. היא דיי הלחיצה אותה במקום לעזור ולתת מידע. קראתי על זה קצת לבד ואני יותר רגועה אבל אני קצת לחוצה מההליך עצמו. האם זה בהרדמה מלאה? האם זה כואב? 2. חשוב לציין שלפחות שנתיים שלא קיימתי יחסים, להערכתי הדבר היחיד שאולי בעקבותיו נדבקתי זה בגלל הסרת שיער באזור המפשעה שעשיתי בתקופה זו. האם לדעתך ייתכן הדבקה בגלל הסרת שיער? אני מסירה שיער במקום ממש טוב ואף משלמת יותר בגלל שחיפשתי מקום שכן יעשה עבודה יסודית.

שלום ההדבקה רק ביחסי מין ההליך בהרדמה מקומית קצר ופשוט

05/12/2017 | 18:49 | מאת: Eti

תודה! עדיף לטפל בזה במיידי מן הסתם, העניין שאני מאוד מתקשה בקביעת תור. זה לא מסוכן שזה לא מטופל במיידי?

מנהל פורום רפואת נשים