דימום לאחר יחסי מין שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/11/2017 | 07:17 | מאת: מריה

היי, הייתי בביקור אצל גניקולוגית לפני כשבוע וחצי (לצורך התחלת גלולות). היא עשתה בדיקה מהירה ואמרה שהכל אצלי תקין. למרות זאת, במהלך התקופה האחרונה יש לי דימום (קל) לאחר קיום יחסי מין. זה התחיל אחרי שהייתי אצל הרופאה, והתחזק גם בשבוע האחרון (שבמהלכו נטלתי גלולות, אז אולי זה קשור.) האם בכל זאת יש סיבה לדאגה, או שהדימום נובע מהעובדה שרק התחלתי לקחת גלולות ולכן עדיף לחכות קצת ולראות אם זה עובר מעצמו?

09/11/2017 | 09:35 | מאת: מריה

מחדדת את העניין: הייתי אצל הגניקולוגית, כעבור כמה ימים קיבלתי מחזור (והתחלתי לקחת גלולות). כעבור שבוע כשהמחזור נגמר ולאחר קיום יחסי מין, היה דימום (כך שאני לא חושבת באמת שיש סיכוי להריון..)

שלום אם היה דמום לאחר יחסים יש לחזור לרופאה לבצוע בדיקת פפ ובדיקת קולפוסקופיה ככל הנראה זה נובע מהגלולות עצמן אבל יש לשלול בעיה בצואר הרחם

מנהל פורום רפואת נשים