דימום שלא נפסק לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/11/2017 | 15:06 | מאת: בר

שלום, בת 24, לפני כשבועיים קיבלתי מחזור (בתאריך הקבוע)ולאחר כ5 ימים היו סימנים שהוא נגמר.. אבל אז התחיל לי דימום מאז ועד עכשיו (בערך שבועיים...) שיש לי דימום קל אבל הוא לא נעלם ולא פוחת...אני לא לוקחת גלולות (אבל יחסי מין היו מוגנים) קבעתי תור לרופאה אבל לצערי לוקח כמה ימים ואני בלחץ כי אני כבר מדממת שבועיים! תודה רבה, בר

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון ולפנות לבדיקה אין דחיפות

02/11/2017 | 22:26 | מאת: בר

קיימתי יחסי מין כשבוע לפני המחזור. קיבלתי מחזור והיו 5 ימים( עם כאבי מחזור, דימום מוגבר והכל) ואז התחיל דימום אחר שהוא קל יחסית למחזור...

03/11/2017 | 09:31 | מאת: בר

בדיקת הריון יצאה שלילית. אז ממה יכול לנבוע כל הדימום? תודה

מנהל פורום רפואת נשים