דחייה של המחזור החודש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/10/2017 | 14:18 | מאת: אנה

דחוף בת 52בריאות תקינה עם התקן מירנה כשלוש שנים בחצי שנה אחרומה מחזור לא סדיר פעם 45 יום פעם עשרים לא סדיר.עומדת לפני חתונה בעוד כחודש איך אפשר להרחיק את המחזור שלי כך שבתקופת החתונה לא יהיה מחזור ולא תהיה חופת נידה ..חשוב מאוד תודה

שלום ניתן לדחות את המחזור עם כדורי פרוגסטרון שי לרופא הנשים להסבר והתאמה

31/10/2017 | 12:37 | מאת: אנה

תודה רבה ד" ר על התשובה. מאחר ואני גרה היום בספרד ואגיע לישראל לקראת החתונה.ומאחר והגניקולג בספרד לא מבין את הבעיה ההלכתית של מחזור בזמן החופה. החתן המיועד הציע לי לשאול גניקולוג מישראל ששם זה ברור יותר השאלה אם אוכל לקבל יעוץ טלפוני אישי ממך .כי זה הופך להיות לחוץ מבקשת את עזרתך

מנהל פורום רפואת נשים