הפרשה חריגה לקראת סוף טיפול בזידובל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/10/2017 | 10:11 | מאת: שששש

הגעתי לרופא נשים בעקבות צריבה בעת מתן שתן ואחרי. רופא הנשים איבחן שיש לי דלקת בנרתיק ורשם לי טיפול בג'ל זידובל לחמישה ימים ושלושה כדורי פלקנול 150mg פעם ביומיים. בנוסף, על דעת עצמי אני לוקחת גם פרוביוטיקה לנשים אלטמן שרופאת נשים אחרת רשמה לי בעבר. היום הוא היום החמישי לטיפול (היום בערב פעם אחרונה ג'ל וכדור פלקנול) והבחנתי בבוקר במעט הפרשה גושית ירקרקה . חשוב לציין שעד כה לא היו לי הפרשות כאלה, לא במהלך הטיפול ולא לפני. חריג? במידה ולא חוזר על עצמו וזה מקרה ספוראדי להתעלם? תודה רבה

30/10/2017 | 15:29 | מאת: שששש

שלום קשה לדעת לפי התאור הזה אני מציע שאם ההפרשה נמשכת גם לאחר הטפול לגשת לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים