הפרשות ירוקות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2017 | 23:05 | מאת: נאוה

שלום רב, בשבועיים האחרונים, יש לי הפרשות מוגברות מהנרתיק בצבע ירקרק בהיר כמו נזלת אין כאבים, אין גירוד, רק הפרשות אני בת 33 אחרי לידות. בשבועות האחרונים התחלתי להשתמש בכדורים סיניים לחיזוק שרירי רצפת אגן האם זה יכול להיות קשור?

שלום כדאי לפנות לבדיקה אין מחקרים על תרופות סיניות ולכן אין דרך לדעת איך הן משפיעות

26/10/2017 | 09:01 | מאת: נאוה

היי תודה על תשובתך. לא מדובר בתרופה או כדורים לבליעה. מדובר על כדורים שמחדירים לנרתיק כמו טמפון ומוציאים, כדורים מסיליקון

מנהל פורום רפואת נשים