כניסה להריון עם מדבקה EVRA

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/10/2017 | 19:07 | מאת: שלי

אני משתמשת במדבקרה למניעה הריון. החודש, בשל קשיים להשיג את המדבקה, הדבקתי אותה כ-48 שעות לאחר המועד שבו הייתי אמורה. כשלושה ימים אחרי זה, קיימתי יחסי מין לא מוגנים. לפני החודש הזה השתמשתי במדבקה מספר רב של חודשים ללא תקלות. האם בכל זאת אני יכולה להיכנס להריון? האם יש דרך לדעת לפני המחזור המיועד (כלומר, האם תוצאה של בדיקת הריון ביתית תהייה אמינה בזמן שימוש במדבקה?) והאם שימוש במדבקה בזמן בתחילת הריון (עד איחור המחזור) יכולה להזיק לי או לעובר?

שלום את לא מוגנת בכל החודש הקרוב אין דרך לדעת אם יש הריון אלא רק ביום האחור אין פגיעה בעובר אם נכנסת להריון

מנהל פורום רפואת נשים