הפרשות/ פטריה עם התקן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/10/2017 | 02:06 | מאת: שיר

שלום, לפני כשבוע התחילו לי הפרשות אינטנסיביות בצבע צהוב עם ריח ממש חזק. הייתה לי פטריה מספר פעמים בעבר ואני לא זוכרת שכמות ההפרשות הייתה כל כך גדולה עם ריח חריף, בנוסף לא מגרד לי באזור. מרחתי כמה ימים אגיסטן מבחוץ אבל זה לא השתפר. אני ממש לפני מחזור, זה יהיה המחזור השני שלי עם התקן תוך רחמי ללא הורמונים. א- האם בכל זאת מדובר בפטרייה? לקחת נרות? או האם מדובר בתופעת לוואי בגלל ההתקן? ב- האם אפשר להשתמש בנרות במחזור במידה ואקבל? ג- איך ניתן לדבר אם לבן זוג גם יש פטרייה? ואיך אמורים לטפל? תודה רבה

22/10/2017 | 02:08 | מאת: שיר

לגבי שאלה ג התכוונתי איך אפשר לדעת אם לבן זוג יש גם פטריה

שלום על מנת לדעת אם זו פטריה יש לפנות לבדיקה לא כדאי לקחת נרות לפני בדיקה ואבחנה ולא כדאי לשים נרות בזמן מחזור אין קשר להתקן רק אחרי שיש אבחנה ניתן לדעת אם יש לטפול גם בבן הזוג

מנהל פורום רפואת נשים