שאלה בנוגע לגלולות קלייר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/10/2017 | 12:36 | מאת: קיווי

שלום, התחלתי ליטול גלולות קלייר בערך לפני שנתיים. הרופאה אמרה לי כי צריך לקחת את הגלולות חפיסה אחר חפיסה ולא לעשות הפסקה בין לבין. במהלך התקופה של השנתיים האחרונות אני לא מקבלת מחזור (היו לי אולי פעמיים של דימומים מועטים מאוד יום אחד בלבד). יש לציין כי חזרתי על שאלתי מספר פעמים האם לחבר את החפיסות ואם אין כל בעיה עם זה ונאמר לי שזה בסדר ואין בעיה. קראתי באינטרנט כי לא כדאי לחבר בין החפיסות. האם זה תקין?

שלום זה תקין לגמרי ואין לעשות הפסקה בין החפיסות בסוג זה של גלולות כי מנון האסטרוגן בהן נמוך

מנהל פורום רפואת נשים