כתמים חומים בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/10/2017 | 01:46 | מאת: ליאור

המחזור שלי הוא 5 ימים , המחזור החודשי שלי נמשך יומיים ואז היום התחילו לי כתמים שחורים בניגוב ובפד. אני וחבר שלי שכבנו ביום שלישי עם קונדום והכל היה בסדר והוא לא נקרע (בדקנו היטב) ואני לא מבינה מה זה..אני מפחדת שהמחזור יפסק עכשיו וימשיכו לי הכתמים האלה כי ממה שהבנתי באינטרנט זה יכול להיות היריון ואני ממש מפחדת..

שלום על מנת לדעת אם זה הריון יש לבצע בדיקת הריון כדאי לפנות לרופא ולבצע בדיקת דם הורמונלית

מנהל פורום רפואת נשים