לחוצה ביותר לגבי ה-Cmv

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/10/2017 | 20:59 | מאת: לינוי

ערב טוב, לחוצה ביותר!!! אני בשבוע24.4 בהריון, לפני ההריון הבנתי שאין לי נוגדנים לcmv , לכן אני במעקב פעם בחודשיים בבדיקות דם, עד עכשיו הבדיקות הגיעו שלילי, והיום תשובה חדשה בורדרליין באנגלית היה כתוב, מה זה אומר??? אני לחוצה שלא נדבקתי בזה??? זה מסוכן? לעובר? לי? אשמח לתשובה ......תודה

שלום אני לא יכול לחוות דיעה לפי האינפורציה החלקית שנתת יש לפנות לרופא לראות את כל הבדיקה ולהשוות לבדיקות קודמות ואז להחליט

מנהל פורום רפואת נשים