הפסקת גלולות ומחזור חודשי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2017 | 10:01 | מאת: שירן

שלום ד״ר קוגלר, הייתי לוקחת גלולות YazPlus בחודשים אוגוסט וספטמבר האחרונים, אולם עם קבלת המחזור שלאחר החפיסה של ספטמבר,הפסקתי לקחת גלולות (טסתי לחו״ל לתקופה לכן אין צורך). רציתי לדעת מתי אקבל מחזור? מחזור אחרון שלי הגיע בתאריך 26.9. הגלולות האריכו לי את מחזור הווסת כלומר לפני שהתחלתי גלולות הוא היה מגיע תוך פרק זמן קצר יותר. שבוע הבא אני מגיעה לארץ וארצה לקיים יחסי מין עם בן זוגי, יש אפשרות של כדור או משהו למניעת קבלת מחזור? תודה

שלום לא ניתן להעירך מתי יופיע מחזור אחרי הפסקת גלולות לפעמים הוא מאחר בכל מקרה אפשר לדחות את הוסת המצופה עם כדור מתאים

מנהל פורום רפואת נשים