שאלה לגבי היריון ומחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2017 | 14:41 | מאת: אנונימי

אני ובעלי מנסים להיקלט ולהיכנס להיריון, שבוע לפני קבלת המחזור החלו לי כאבים של מחזור, הכוללים התכווצויות וכדו' במשך שלושה ימים, ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור החלו לי בחילות שלא נפסקות לשניה במשך כל היום מהרגע שקמתי, הבחילות היו מלוות בכאבים בשדיים ,בנדודי שינה מוגזמים , בסחרחורות ובמצבי רוח קיצוניים. עשיתי בדיקת היריון שיצאה שלילית, לאחר יומיים בהם התופעות לא נפסקו קיבלתי מחזור, המחזור להבדיל ממחזורים אחרים שלי לא היו מלווים בכאבים חזקים בבטן, הבחילות השתפרו באותו יום, אך חוזרות לעיתים, בנוסף אני מרגישה חלשה מאוד, ויש תחושה של עקצוץ בשדיים למשך דקות ארוכות. מה זה יכול להיות? אף פעם לא הרגשתי ככה לפני מחזור. האם מומלץ ללכת לרופא לבקש הפנייה בכל זאת לבדיקת היריון? שמעתי על מספר בנות שהיה להם דימום גם בזמן היריון. תודה.

שלום אם בדיקת ההריון שלילית אז זה לא הריון אם התופעות חלפו אני מציע להמתין לחודש הבא ולראות מה קורה

מנהל פורום רפואת נשים