גלולת פמינט-אי נטילת גלולה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2017 | 12:38 | מאת: אנונימי

אני נוטלת גלולות פמינט ושכחתי לקחת גלולה . לפי העלון עלי לקחת את הגלולה יום למחרת יחד עם זאת של אותו יום. ומאחר ונשארו פחות מ7 גלולות במגש בעלון מצינים שיש לקחת ישר את החפיסה הבאה. קימתי יחסי מין ביום שבו שכחתי את הגלולה. האם להתחיל את החפיסה החדשה ימנע היריון? או שאפשר לחכות את ה7 ימים לקבל מחזור כדי לדעת בוודאות שאין היריון?

שלום כדאי להמשיך את הגלולות עד הסוף כשאת לוקחת את הגלולה ששכחת ביום למחרת כמובן שאין הגנה מלאה ואין דרך להבטיח הגנה מלאה

מנהל פורום רפואת נשים