הפרשות חומות האם זה הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/10/2017 | 19:04 | מאת: קורל

היי קיימתי יחסי מין לא מוגנים ויום למחורת הופיעו לי הפרשות חומות חשבתי שזה מחזור אבל לא הופיע דימום אלו היו הפרשות חומות כהות האם זה הריון או מחזור יש לציין שקיבלתי מחזור פעם אחרונה בתחילת חודש שעבר ככה שהמחזור שלי לא תמיד סדיר הוא מאחר לי לפעמים בשבועיים שלושה אפילו חודש אני מנסה להכנס להריון

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון וכך לדעת מאחר וההפרשות הדמיות הופיעו לאחר יחסים כדאי לפנות לרופא לשקול פפ וקולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים