איחרתי את המחזור שלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/10/2017 | 20:46 | מאת: הבטם מקרו

היי אני נוטלת גלולות מליאן כבר מלא זמן . כרגע סיימתי את הקופסה שלי וישר המשכתי בחפיסה השנייה על מנת לאחר את המחזור .בחפיסה של הגלולות לקחתי רק את הכדורים הראשונים מיום ראשון עד מוצש ועכשיו אני בבעיה אני לא יודעת עם אני צריכה להמשיך את החפיסה שהתחלתי או להפסיק שאני יקבל מחזור שבוע ואז להמשיך הלאה אני חייבת את עזרתכם דחוף מאוד ! צרו איתי קשר בבקשה

שלום את יכולה להפסיק ל 7 ימים ואז להתחיל חפיסה חדשה או להמשיך את החפיסה הנוכחית עד סופה

מנהל פורום רפואת נשים