דימום לא בזמן מחזור וכאבים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/10/2017 | 00:28 | מאת: יולי

בת 21, נוטלת גלולות מליאן כבר כשלוש שנים בלי בעיות. היום סיימתי את החפיסה של הגלולות וכבר שלושה ימים יש לי דימום שהתחיל כהפרשות חומות ובנוסף לזה יש לי כאבים המזכירים כאבי מחזור.אני אמורה לקבל מחזור רק שבוע הבא ביום שלישי עד חמישי. עשיתי בדיקה ואני לא בהיריון... יש לי תור לרופא נשים בסוף החודש אבל אני מפחדת שאולי יש לי בעיה שמצריכה רופא בדחיפות

שלום זה נשמע שהכל בסדר כי קיבלת מחזור אחרי סיום החפיסה. לא משמעותי אם זה הקדים. כמובן שיש לפנות לבדיקה עקב הכאבים

08/10/2017 | 10:18 | מאת: יולי

לא הדימום התחיל עוד לפני שסיימתי את החפיסה הדימום התחיל בחמישי וסיימתי את החפישה בשבת

מנהל פורום רפואת נשים