כאבים .ציסטה שהסתבכה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/10/2017 | 09:19 | מאת: דניאלי

שלום רב. הייו לי מספר ציסטות בזמן שהיה לי התקן, באחת מהשחלות, לא קטנות 4×5. 2×6 אחוריות שנשעני לפי הסבר הרופא על הגב עם מחיצןת מרובות. נשלחתי לדופלר ותודה לאל הכל תקין. ההתקן הוצא חזרתי לגלולות גנרה שתמיד לקחתי ובמחזור נראו הציסטות(סליחה על התיאור.יציאה של חלקי ציסטות). בעודי עם הגלולות אני חשה כאב במקום שבו היו ציסטות)גם אז חשתי.היה לי ממש זרזיף דימום בניגוב- חשבתי שזה בגלל שזה מועדהביוץ.ויש לי תכיפות בשתן בעיקר בלילה בלי סימני דלקת. 1.האם התסמינים העכשוויים יכולים להיית קשורים לציסטה? 2.מה קונקרטית לעשות? פאפ-יצא תקין.ca125 לפני כמה חודשים היה תקין.דופלר תקין.ראיתי שהן נפלטו מהגוף(אולי לא הכל?). אמי חלתה בעבר בסרטן שחלות ולכן אני לחוצה יוצר מהנורמה. תודה רבה.

שלום הצסטות נמצאות בשחלות ולכן הן לא נפלטות בזמן הוסת. הן פשוט מתמוססות ואת לא רואה אותן. יש לבצע אולטראסאונד חוזר וכך לדעת אם יש ציסטה או לא עקב סרטן שחלות לאימך את צריכה להיות במעקב כל חצי שנה

06/10/2017 | 14:26 | מאת: דניאלי

דוקטור קוגלר תודה זה שיש לי כאב קל ןדימום בניגוב בעייתי? יכול לקרות כתוצאה מהציסטה?

מנהל פורום רפואת נשים