החלפת כדורי סרזט בפמיניק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/10/2017 | 10:29 | מאת: חנה

שלום, אני מניקה ומאז הלידה לוקחת סרזט, נאמר לי בבית מרקחת שהפסיקו את הסרזט ובמקומו הביאו לי פמיניק. אינני מכירה את התרופה החדשה. האם אכן ניתן להחליף את הסרזט בפימיניק? מה ההבדלים בין התרופות? (אינני יודעת מה לעשות, כי הרוקח נתן ולא הרופא) האם התרופה הזו גם טובה?

שלום גם אני לא מכיר את התחליף לא שמעתי שיש בעיה עם הסרזט תנסי בבית מרקחת אחר

02/01/2019 | 07:30 | מאת: החלפת סרזט בפמיניק

גם אצלי בדיוק אותה שאלה, נשארו לי 5 ימים עד גמר החפיסה, פשוט פעם שניה שאני נתקלת בזה ושאין יותר סרזט! האם פמיניק מתאים? אפשר להמשיך רצוף?

מנהל פורום רפואת נשים