בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2017 | 23:12 | מאת: מאיה

שלום, נשלחתי ע״י רופא הנשים לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי בפעם הראשונה. קיבלתי היום (יום רביעי) מחזור ולצורך העניין בשל החג, אוכל לבצע את הבדיקה רק ביום ראשון בבוקר. רופא הנשים אמר לי שעדיף לבצע את הבדיקה ביום השני או השלישי למחזור. האם ניתן לבצע את הבדיקה ביום ראשון ולקבל תוצאות אמיתיות? אם כן, האם סופרים את יום רביעי (היום הראשון של המחזור) במניין הימים? כלומר את הבדיקה אבצע ביום החמישי למחזור או ביום הרביעי למחזור? (שאלה שהבנתי ששואלים במעבדה). תודה!

שלום היום בו ראית דמום הוא היום הראשון את יכולה לבצע עד היום החמישי

מנהל פורום רפואת נשים