דחיית מחזור לחתונה פרימולט נור כדורים לדחיית מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/09/2017 | 11:52 | מאת: נטלי

שלום רב אני בע״ה מתחתנת ואני רוצה לדחות את המחזור אני אמורה לקבל ב26.9 הרופאת נשים נתנה לי מרשם ל5 כדורים בלבד לפרימולט נור ואמרה לי לשתות את זה כמה ימים לפני ה26.9 אבל הבנתי שצריך בכלל לשתות את זה 14 יום אחרי המחזור האחרון, ואני לא יודעת מתי להתחיל לשתות ומפחדת שזה לא יעבוד בסוף תודה רבה החתונה בעזרת השם ב17.10 ואני רוצה לקבל כמה שיוצר מאוחר את המחזור של ספטמבר אפילו מבחינתי ב2.10 השאלה מתי להתחיל לשתות אשמח לתשובה תודה

שלום אני לא מבין את הבעיה. אם את צריכה לקבל ב 26.9 ואת מתחתנת ב 17.10 אז מה הבעיה ?

14/09/2017 | 15:33 | מאת: נטלי

כי אני צריכה לקבל ב26.9 ושןב ב18.10 לפי החישוב

מנהל פורום רפואת נשים