שורף אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/09/2017 | 09:09 | מאת: אנונימית

שלום, התחלתי לקיים יחסים עם בעלי שיחיה לפני חצי שנה. לפני זה לא עשיתי זאת עם אף אחד. אחרי קיום יחסים, למשך יום או יומים שורף לי בפתח הנרתיק עד לפי הטבעת בצורה בלתי נסבלת. זה כאב שמתחיל ומפסיק לסירוגין במשך היום אך בשבוע שאנו לא מקיימים יחסים, כמו במחזור, לא קורה בכלל. פניתי לגינוקולוגית טלפונית ורשמה לי משחה אנטיביוטית כי היא חשבה שזה בגלל החיכוך אבל זה לא עוזר! אני ממש סובלת והתור היחיד לרופאה הוא עוד חודש!

שלום אני לא יכול ליעץ לך על טפול ספציפי ללא בדיקה כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים