לא יודעת אם לקחת פוסטינור או להמשיך כרגיל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/09/2017 | 09:08 | מאת: מירי

היי שלום, אני לוקחת גלולות מליאן מזה שנה בערך. המחזור האחרון התחיל ב 24.8.17 יום חמישי לפני שבועיים והסתיים יום ראשון שבוע שעבר ב 27.8.17. המשכתי לקחת גלולות כרגיל וביום שישי שכחתי לקחת גלולה(אני נוטלת כל יום ב 21:00) ביום שבת שכבתי עם בן זוגי בשעה 13:00 והוא גמר בפנים. באזור השעה שלוש הבחנתי ששכחתי לקחת גלולה ולקחתי אותה מיד וגם בערב לקחתי את הגלולה של אותו היום. רציתי לדעת האם כדאי לקחת פוסטינור או להמשיך לקחת גלןלות כרגיל? חשוב לציין לפני שנה בערך לקחתי פוסטינור פעם אחת.

שלום כדאי לקחת פוסטינור

03/09/2017 | 10:28 | מאת: מירי

אך להמשיך לאחר מכאן? להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל? למה אני אמורה לצפות האם המחזור יתעקב ? אשמח לקבל הסבר

שלום להמשיך כרגיל את הגלולות אי אפשר לדעת אם המחזור יתעכב או לא אם יש אחור - כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים