איחור במחזור ובדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/09/2017 | 09:08 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 38 מנסה להיכנס להריון כבר 8 חודשים מחזור לא סדיר ודימום קל במחזור לפעמים אפילו של יום אחד . הרופאה הביאה לי לעשות בדיקת דם פרופיל הורמונלי בימים 3-5 מהמחזור ומעקב זקיקים . לא קיבלתי כבר 46 יום . עשיתי בדיקתם דם הריון יצא שלילי . אתמול היה לי דימום בזמן קיום יחסי מין חשבתי שזה מחזור אבל זה הפסיק. עשיתי משטח פאפ לפני שנה וחצי היה תקין .ואולטרסאונד לפני 7 חודשים הכל תקין רק יש לי שרירן קטן. בדיקה וגינאלית עברתי לפני חודש הכל תקין . שאלתי היא : מה יכול להיות הדימום הזה בזמן יחסי המין ? והאם אני יכולה לבצע את בדיקת הדם פרופיל הורמונלי אם אני לא במחזור ? תודה .

שלום דמום לאחר יחסים נובע בד"כ מצואר הרחם יש לבצע בדיקת פפ חוזרת ובדיקת קולפוסקופיה יש לבצע פרופיל הורמונלי בזמן הוסת

מנהל פורום רפואת נשים