ווסת חודשית קצרה מהרגיל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/08/2017 | 12:52 | מאת: שרון

שלום, אני בת 24 עברתי כמעט לפני שנה גרידה בשבוע ה5 להריון לא רצוי. מאז המחזור היה תקין,עיקבי ובעל דימום נורמטיבי של 3 ימים ויומים הפרשות חומות סופיות. חודש שעבר הגיע המחזור בעיכוב של 10 ימים ללא כאבים נלווים כמו בדרך כלל (שדיים,בטן תחתונה או גב) והדימום היה קצר של יומיים ונגמר פתאום ללא הרבה הפרשות חומות. עשיתי בדיקת דם לשלילת הריון והכל היה תקין ללא הריון. החודש קיבלתי בזמן אבל גם כן מחזור קצר של יומיים בלבד והפרשות חומות מועטות. האם יש סיבה לדאגה לפוריות? תודה מראש.

שלום זה לא מצביע על בעית פיריון כדאי לבצע בדיקות דם הורמונליות

מנהל פורום רפואת נשים