דימום בין וסתי חוזר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2017 | 17:36 | מאת: יסמין

שלום, אני בת 19, נוטלת גלולות מסוג מליאן כבר במשך שנתיים. חודש שעבר התחיל לי דימום באמצע החפיסה, דימום שארך 5 ימים ולווה בחולשה ובחילות(לא בטוחה אם קיים קשר בין הדימום לתחושת החולי). בכל אופן בעקבות כך הלכתי לרופא הנשים שלי, שערך לי בדיקה שגרתית וציין שהכל תקין ושהדימום אינו חריג. חודש עבר ושוב התחיל לי דימום כאשר אני באמצע החפיסה. רציתי לשאול ממה יכול לנבוע הדבר ?

שלום בהנחה שלקחת את הגלולות באופן סדיר ולא שכחלת אף גלולה - ככל הנרה הדמום הוא עקב הגלולות וכדאי לשקול לעבור לגלולה אחרת

מנהל פורום רפואת נשים