הפרשות חומות וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/08/2017 | 12:43 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 32 ,בריאה, לא מעשנת. הפסקתי לקחת גלולות לפני שנה ובחודשים האחרונים מנסים להיכנס להריון. מאז הפסקת הגלולות מקבלת מחזור מדי חודש באיחור\ הקדמה של יומיים שלושה בין מחזור אחד להבא. ב4-5 חודשים אחרונים לפני המחזור יש בחילות וצרבות שמתגברות מדי חודש, המחזור מתחיל כ5 ימים של הפרשות חומות ורק לאחר מכן מגיע הדימום. יש לציין שבעבר אף פעם לא היו תופעות דומות. עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות לחלוטין, וגם פאפ תקין . האם יש קשר בין ההפרשות החומות לבחילות וצרבות? האם יתכן שיש קשר בין ההפרשות החומות לעיכוב בכניסה להריון? אודה על תשובה מהירה.

שלום לא נראה שיש קשר

08/08/2017 | 15:39 | מאת: יעל

סליחה מראש אבל האם אתה יכול לשער מה יכולה להיות הסיבה לבחילות והצרבות ? משום מה נראה לי שיש קשר לניסיונות להיכנס להריון מכיוון שבעבר לא היו לי את התופעות הללו.

מנהל פורום רפואת נשים