הפסקת נטילת גלולות באמצע חפיסה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/07/2017 | 22:25 | מאת: שני

שלום רב, אני נוטלת גלולות זואלי באופן סדיר. שבוע שעבר לאחר שנטלתי שבוע שלם את הגלולות הלבנות גנבו לי את התיק עם הגלולות בזמן שטסתי לחו"ל כך שלמעשה לא נטלתי גלולות כל השבוע השני מיום שני עד יום שלישי שאחריו. מיד כשחזרתי לארץ השבוע ביום שלישי נטלתי גלולה לבנה. 1. האם כך הייתי אמורה לנהוג? 2. מתי אני חוזרת להיות מוגנת? אציין שבזמן השבוע בחו"ל הופיע לי דימום קל. תודה מראש.

שלום היית צריכה להמתין לוסת ואז להתחיל חפיסה חדשה תהיי מוגנת רק בחפיסה הבה אם התחלת אותה ביום הראשון של הוסת

מנהל פורום רפואת נשים