משגל נסוג - דחוף, תודה מראש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2017 | 16:20 | מאת: אחלה חמודה

היי, אני בת 33, אתמול שכבתי עם החבר שלי ללא אמצעי מניעה, כמו שנקרא במשגל נסוג.. יש סיכוי גבוה להריון? האם ליתר בטחון מומלץ פוסטינור? תודה מראש

23/07/2017 | 17:24 | מאת: אחלה חמודה

לציין שאני כשבועיים אחרי מחזור:(

23/07/2017 | 20:33 | מאת: אני

את יודעת מה אומרים ,מספיקה טיפה אחת כדי להיכנס להריון. אני הייתי לוקחת פוסטינור. ותעשי לעצמך טובה ,אם את לא מעוניינת בילד כרגע ,גשי לרופא נשים לקבל אמצעי מניעה. בהצלחה

23/07/2017 | 23:10 | מאת: גילת

לגמרי מספיקה טיפה אחת....ויש גם גלולה בשם "אלה" שמשפיעה גם עד חמישה ימים אחרי (בכל מקרה צריך לקחת את זה כמה שיותר מהר להגדיל את הסיכויים שהגלולה תשפיע) וכמו שכתבו....מומלץ מאוד ללכת לרופא הנשים לאמצעי מניעה (מסיבות נוספות כמובן)

שלום יש סכן להריון כדאי לקחת פוסטינור

מנהל פורום רפואת נשים