התקן jannes למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2017 | 15:44 | מאת: אתי

שלום, התקנתי את jannes לפני כחודש. בדרך כלל לפני ההתקנה הייתי סובלת מכאבי מחזור די חריפים (מעולם לא נטלתי גלולות) ובשבוע של התקנה אכן היו לי כאבים מוחרפים. לאחר כשבוע וחצי, הרופא עשה לי אולטרסאונד וראה כי ההתקן בסדר גמור ובאמת לאחר בדיקה של תרבית השתן גילינו שיש לי חיידק בשתן ולקחתי אנטיביוטיקה במשך חמישה ימים. לפני כיומיים התחילו לי כאבים נוראים שוב, הרגיש כמו כאבי מחזור אבל מוגזמים. ובאמת קיבלתי נראה לי מחזור היום (אין ממש דם, אבל הבנתי שהמכשיר אמור לדלל). מה שלא ברור לי הוא שהרופא שלי אמר שהמכשיר אמור להקל על כאבי המחזור (היות והוא הורמונלי). אך הכאבים שאני מרגישה הרבה יותר חמורים מאלו שהיו לי בזמן מחזור לפני ההתקנה (היום בצהרייים לא הצלחתי לקום מהמיטה וללכת). האם הגיוני שאני פשוט ברת מזל ואני אחת למליון שהמכשיר דווקא מחריף לה את הכאבים או שמשהו לא בסדר?

23/07/2017 | 15:48 | מאת: אתי

התכוונתי כמובן לחסרת מזל...

שלום בדכ אין הקלה בכאבי מחזור עם ההתקן אבל כדאי להמתין לוסתות הבאים

מנהל פורום רפואת נשים