איך יודעים אם הווסת נגמרה ?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2017 | 14:53 | מאת: אני

שלום אני בת 44 ,לאחרונה(בערך שנה מינוס ) הווסת לא סדירה בכלל , כל שבועיים וחצי ,לפעמים דימומים כבדים ... עכשיו לא הגיעה / מאחרת , עשיתי 3 בדיקות הריון כי הייתה תקרית שהקונדום ירד ונשאר תלוי ,התשובות היו שליליות ,אולי מוקדם ? זה קרה לפני שלושה שבועות ... איך אפשר לדעת אם הווסת פשוט נגמרה ? לא חשבתי שאני ארגיש ככה אבל זה ממש מעציב אותי . תודה

23/07/2017 | 15:23 | מאת: אני

תוספת אני קוראת על נשים שלוקחות הורמונים , גלי חום , יכול להיות שהמחזור יסתיים בלי צורך בהורמונים או כל טיפול אחר ? זכור לי גל חום אחד אבל לא רציני ...

שלום ההגדרה של אישה בגיל המעבר היא אישה עם הפסקת וסת במשך שנה כך שאחור כעת אינו מלמד על גיל המעבר כדאי לחזור על בדיקת הריון אם הוסת לא מגיע בכל מקרה בגילך הביוצים לא סדירים ולכן יש לצפות לוסת לא סדיר בשנים הבאות עד הפסקה מלאה של הוסת

מנהל פורום רפואת נשים