הפסקת נטילת גלולות באמצע לאחר נטילת 2 חפיסות ברצף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2017 | 11:12 | מאת: שירן

שלום רב, אני נוטלת גלולות יסמין פלוס, אתמול התחלתי חפיסה שניה ברצף, ברצוני לשאול האם אוכל להפסיק ליטול באמצע החפיסה/ בעוד שבוע על אף שקוימו יחסים בשבוע זה? האם המחזור עתיד להגיע אם אפסיק או רק לאחר המועד המקורי בו הייתי אמורה להפסיק את הגלולות? (אני שוקלת לעבור לאמצעי מניעה אחר ולכן לא אתחיל שוב לאחר שבוע) בתודה מראש

שלום את יכולה להפסיק באמצע וסביר להניח שהמחזור יגיע לאחר הפסקת הגלולות

24/07/2017 | 08:57 | מאת: שירן

תודה רבה על המענה, אודה מאוד לתשובתך על מנת להבין- אם אפסיק לאחר שבוע מתחילת הנטילה זה לא נחשב בעצם כמו פספוס גלולות ואז אין הגנה (במידה והתקיימו יחסים קודם)? תודה רבה מראש

מנהל פורום רפואת נשים