אי קבלת מחזור בעת נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/07/2017 | 21:22 | מאת: רוני

שלום, אני נוטלת גלולות מליאן קרוב לשנה, אחרי שנטלתי גלולות מינס כמה שנים עד לאי הופעת מחזור, כרגע אני עם גלולות מליאן, בחודש פברואר שכחתי גלולה 13 מתוך חבילה של 21 גלולות ( נטלתי אותה לאחר 13 שעות) והמשכתי את החפיסה כרגיל באותו זמן קיימתי יחסי מין מוגנים אך מאותו חודש אני לא מקבלת מחזור, הייתי אצל רופאת נשים מספר פעמים מאז כדי לראות מה הסיבה לאי קבלת מחזור בפעם האחרונה הייתי אצל רופאה בחודש מאי שבדקה ואמרה שהכל תקין ואין הריון ולכן זו לו הסיבה לאי קבלת המחזור ( האם כבר היה ניתן לראות הריון בבדיקה וגינלית? ) הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות על מנת לחזור לקבל מחזור? או מה הסיבות לאי קבלת המחזור? תודה.

שלום זו תופעת לואי של הגלולות זה לא מעיד על בעיה כמובן שיש לשלול הריון אני לא רואה סיבה להפסיק

מנהל פורום רפואת נשים