כדור לעיכוב המחזור שמותר לשתות איתו משקאות חריפים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/07/2017 | 17:23 | מאת: דניאלה

שלום, אני אמורה לטוס לחופשה בחול בתאריך שאני צריכה לקבל מחזור. האם יש כדור שיעכב לי את המחזור וגם לא תהיה בעיה לשתות באותו הזמן משקאות חריפים? או שאולי עדיף לי לקחת גלולות? בכל מקרה מה שאני רוצה זה לדחות את המחזור וגם לשתות משקאות חריפים. מה אני יכולה לעשות?

שלום גם גלולות וגם כדור פרוגסטרון לדחית מחזור הם כדורים הורמונלים ושתיית אלכוהול יכולה לגרום לבעיה בספיגה ולכן הוסת עלול להגיע למרות נטילה שלהם אין טפול אחר

13/07/2017 | 11:28 | מאת: דניאלה

זאת אומרת שאם אקח כדורים ובמקביל אשתה אלכוהול הסיכון היחיד הוא שהוסת עלול להגיע? או שיש גם סכנה בריאותית?

מנהל פורום רפואת נשים