מחזור או תהליך השרשה?..?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/07/2017 | 17:08 | מאת: דניאל

שלום רב. לפני כחודש לקחתי את הכדורים פלינטור נור לעקב את המחזור אבל הפסקתי את הכדורים יומים לפני שהייתי אמורה לקבל יצא שלקחתי אותם שבוע. בדרך כלל המחזור שלי סדיר קבלתי ב17.6 במשך כל החודש חשבתי שאני בהריון היו לי כאבי בטן עזים בצד ימין בחילות רגישות לריח אתמול 10.7 התחילו לי כתמים חומים ונעלמו והיום התחיל לי המחזור. זה הגיוני שהמחזור מקדים שבדרך כלל הוא כל 29-30 ימים או שיכול להיות שאני כן בהריון וזה תהליך השתרשרות? בבקשה אשמח לתשובה והלוואי שזה הריון

שלום נשמע שזה מחזור שהקדים עקב התרופה

12/07/2017 | 17:55 | מאת: דניאל

עכשיו אם המחזור הקדים באופן כזה משמעותי זה ישנה את תאריך הביוץ?

מנהל פורום רפואת נשים