התחלת גלולות לאחר גלולת היום שאחריי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/07/2017 | 17:17 | מאת: מאי כספי

לאחר הפסקה של כחודשיים וחצי מגלולות קיימתי יחסי מין לא בטוחים ולקחתי פוסטינור למחרת, שזה אתמול בלילה. הרופא נשים אמר לי שאני אמורה לקבל בגלל זה מחזור ואז עם קבלת המחזור להתחיל חפיסת גלולות מחדש. לא קיבלתי מחזור היום אבל אני עם כאבי בטן. שאלתי היא האם זה בסדר שלא קיבלתי מחזור עדיין? ושאלה נוספת היא מתי להתחיל את חפיסת הגלולות? תודה

שלום לא תמיד מופיע דמום לאחר פוסטינור עליך להתחיל את הגלולות ביום הראשון של הוסת הבאה

מנהל פורום רפואת נשים