שאלה בנושא אמניוטיק בנד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/07/2017 | 17:27 | מאת: דנה

ד"ר שלום, אני בשבוע 16 וביצעתי סקירת מערכות. הרופא אמר שהכל תקין. אחכ ראיתי שהוא רשם בדף הבדיקה שיש לי אמינוטיק בנד חוצה שק שפיר עליון אמר לי רק להראות את זה לרופא. אני מודאגת. אציין שבהריון הקודם היה לי אמניוטיק בנד שהתגלה בשבוע 22 ונספג ברחם לאחר כמה שבועות ולא נראה יותר.. אשמח לעידוד בעניין . עד כמה זה מסוכן?מה הסיכוי שגם סיב זה יספג? שוב מציינת כי בסקירת מערכות כל האברים שלמים ותקינים. תודה!!!

שלום אכן ברוב המקרים זה לא מהווה בעיה ונספג מאליו במקרים נדירים עלול לגרום לסבוכי חבל הטבור או נזק לעובר מאד נדיר אך יש לעקוב אין דרך טפול

מנהל פורום רפואת נשים