שאלה לגבי בשר שיוצא מהנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/07/2017 | 20:46 | מאת: ניהאל

שלום ד"ר אני עם התקן מירנה כבר 4 שנים בימים האחרונים שמתי לב שיוצא לי בשר בסוף הנרתיק.אני די לחוצה אבל לא מרגישה שום תסמינים של כאבים או תופעות אחרות . קבעתי תור לרופא נשים אבל מה יכולות הסיבות לכך

02/07/2017 | 22:26 | מאת: ניהאל

שכחתי לציין שאני כבר לא מקבלת מחזור כלל מאז התקן המרינה וכיום אני בת 30 הבשר שתיארתי הינו ומופיע ממש בחלק התחתון של הנרתיק מצטערת על התיאור אבל בהסתכלות במראה בזמן שכיבה אינני רואה אותו..רק בישיבה בזמן מישוש האם יכולה להיות צניחת רחם או שלפוחית?. קבעתי תור לרופא רק שבוע הבא ואני ממש לחוצה

שלום אי אפשר לדעת בלי בדיקה

מנהל פורום רפואת נשים