גלולות מינס האם אפשר לצרף כמה גלולות מחפיסה אחרת לחפיסה קיימת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/07/2017 | 09:54 | מאת: גלית

שלום. התחלתי לקחת חפיסה ראשונה של מינס 24/4 לאחר הפסקה של כמה שנים עם גלולות. בגלל שמתחילים ביום הראשון למחזור את הגלולות אז נותרו מספר ימים בודדים עד שאסיים את הגלולות ואתחיל את ארבעת הגלולות הלבנות ואז שוב יהיה מחזור. השאלה היא האם אני יכולה לאחר סיום הגלולות הצהובות שבחפיסה לקחת עוד כמה גלולות בודדות מחפיסה אחרת ולצרף לזו שאני משתמשת כרגע על מנת להאריך כמה ימים לפני קבלת המחזור ובסיום לקחת את ארבעת הגלולות הצהובות? תודה מראש.

שלום את יכולה

מנהל פורום רפואת נשים