שבוע 5- השתרשרות מאוחרת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/06/2017 | 20:43 | מאת: נטלי

שלום ד"ר זה הריון שלישי, בהריונות הקודמות חוויתי השתרשרות יומיים לפני קבלת מחזור מלווה במעט דם והפרשות חומות, בהריון זה לא חוויתי השתרשרות בהתחלה. בשבוע 4 פלוס 5 בדיקת הדם בבטא הראתה - 2040. יומיים לאחר בדיקת הדם היה לי השתרשרות. איך זה יתכן ? האם זה לא מאוחר? איך יתכן שהיה לי בטא 2000 ללא השתרשרות ? בבטא זה לא אמורים לראות כבר שק הריון ? אשמח לתשובתך. תודה רבה.

שלום לא ניתן לדעת מתי היתה השרשה בביתא כזה צריך לראות כבר שק ברחם

מנהל פורום רפואת נשים