איך נוטלים פרימולוט נור? - דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/06/2017 | 11:59 | מאת: אפרת

שלום רב, אני צפויה לצאת לחופשה ב 4/7 למשך 12 יום ומעוניינת לדחות את המחזור שצפוי אז. לא זוכרת מתי היה הווסת האחרון אבל כמעט בטוחה שאתמול היה הביוץ (אני מרגישה אותי). מתי עלי להתחיל לקחת את התרופה? מה המינון? מתי להפסיק? האם נדרש מרשם רופא? תודה מראש לתשובה בהקדם האפשרי

שלום נדרש מרשם בעיקרון כדאי להתחיל לקחת כשבוע לפני מועד הוסת הצפוי שאותו רוצים לדחות קשה לדחות ב 12 ימים יתכן דמום למרות הכדורים לוקחים 2 כדורים ביום

מנהל פורום רפואת נשים