פרימלוט נור עיצה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/06/2017 | 08:06 | מאת: חיה

שלום.אני פונה אליכם כי רציתי לדחות את המחזור כדי שלא יהיה לי בחופשה שלי פניתי לרופא נשים והוא אמר לי לקחת פרימילוט נור 2 כדורים 1 בבוקר ו 1 בערב זה מה שעשיתי ופתאום אני רואה שהתחיל לי מחזור קל מה עלי לעשות ?להפסיק את הכדורים לגמרי ואז יתחיל לי מחזור רגיל במשך שבוע ואז כבר זה הורס לי את החופשה או שלהמשיך עם זה למרות הדימום ורק אחרי החופשה להפסיק אבל אז יהיה לי דימום 3 שבועות או שיש משהו אחר שיכול לגרום לי להפסיק את הדימום??דחוףףףף לי מאודאני אשמח לתשובה תודה.

שלום ההחלטה שלך שתי הדרכים נכונות מבחינה רפואית לדעתי כדאי להמשיך בכדורים הדמום חלש יותר איתם

מנהל פורום רפואת נשים