שאתה בנושא גיל הריון ושקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2017 | 11:34 | מאת: דנה

דר שלום, הגעתי לעשות בדיקת שקיפות עורפית כאשר אני בשבוע 11+6,שזה חישוב לפי גיל ההריון שנקבע לי בשבועותהראשונים במהלך הבדיקה, שיצאה תקינה לחלוטין הרופא אמר שהגודל הוא של 12+3 האל זה אומר שזהוא גיל ההריון? כלומר להסתמך על זה מעכשיו? או על הגיל שנקבע לי לפי הרופא בתחילת ההריון. כמו כן שאתה נוספת הרופא אמר לי בשקיפות שזה נראה כמו בן מה הסיכוי לטעות? הבנתי שאם רואים זכר אין כמעט סיכוי להתבלבל אך ההפך קורה תודה מראש! דנה

שלום גיל ההריון נקבע לפי האולטראסאונד בתחילת ההריון ולא משנים אותו יש אחוז שגיאה של 10% בקביעת מין לפי השקיפות

מנהל פורום רפואת נשים