הפסקת גלולות עקב דימום חודשי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2017 | 09:56 | מאת: דימום בלקיחת גלולות

שלום רב, אני עם התקן שנה וחצי, על מנת לדחות את המחזור עקב יציאה לחופשה לקחת גלולות מסוג יסמין. עם תחילת לקיחת הגלולות החלו דימומים שבאים והולכים. לאחר בדיקה עם רופא החלטתי להפסיק את הגלולות. לקחתי חפיסה אחת ועוד כדור אחד מחפיסה שנייה. המחזור הגיע, לפי כמות הדימומים כי לפני גם היו דימומים . האם בסיום המחזור הדימומים יפסקו? האם המחזור צפוי להיות ארוך בגלל שלקחתי חפיסה אחת של גלולות? תודה

שלום לא ניתן לצפות איך יהיה המחזור סביר שלא יהיה ארוך

19/06/2017 | 09:55 | מאת: שאלה נוספת

תודה והדימומים של הגלולות ימשיכו או בגלל שהפסקתי אז לא ימשיכו אחרי המחזור?

מנהל פורום רפואת נשים