לחזור לקחת גלולות....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/06/2017 | 01:27 | מאת: טליה

היי, הפסקתי לפני כשמונה חודשים לקחת גלולות.. התחלתי שוב ממש היום כיוון שהמחזור שוב נהיה לא סדיר (לאחר שהיה סדיר מרגע הפסקת הגלולות בפעם הקודמת). יש לציין כי זה החודש הראשון שהמחזור מאחר לי (אני לא בהריון) מאז שהיה סדיר.. החלטתי שאמשיך לקחת גלולות על מנת להימנע ממחזור לא סדיר. הבעיה היא שלא חיכיתי שיגיע לי המחזור, פשוט לקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה ועכשיו אני קצת בלחץ שלא עשיתי בלאגן או משהו ושיתחילו להופיע לי דימומים לא סדירים. אשמח לתשובה :)

שלום אכן לא עשית נכון כדאי להמשיך בגלולות אך הן לא מונעות הריון בחפיסה ראשונה יתכנו דמומים באמצע החפיסה

מנהל פורום רפואת נשים